Oldalak

A pszichológus


A pszichológus szaktudással rendelkező kísérő az önismereti, lélektani munka útján. Ha valaki pszichológushoz fordul, a közös munka során a saját igazságát, belső valóságát tárja föl önmaga számára. Ahogy C.G. Jung írja: 
 "Aki kifelé néz, álmodik, aki befelé néz, felébred".

A problémamegoldás, a gyógyulás, a fejlődés alapfeltétele a változás és a szembenézés képessége. Az út nehéz, néha megrázó is lehet. Azonban ezekkel az érzésekkel nem egyedül kell megküzdeni, a pszichológus jelen van, ismereteivel és tapasztalatával segít és végigkíséri a folyamatot. Ahol szükséges, segít oldani a változás akadályában álló gátakat.
A pszichológus látja a másikban azt, akivé válhat; érzékeli a másikban a belső kincseket és lehetőségeket. Ahogyan a nyers ásványból csiszolt drágakő lesz, így formálják ketten a fejlődés és önmegvalósítás folyamatában a személyiséget. Így megtörténhet a saját válaszok megtalálása, a mély belátás, a ráébredés és az erő megérkezése a kívánt változáshoz. 
Pszichológusi és lélekgyógyítói munkám folyamatos felfedezés, rácsodálkozás másokra, önmagamra és a Világmindenség csodálatos működésére, kiváltképp arra, hogy mindennel és mindannyian kapcsolatban vagyunk. Óriási gyógyító lehetőség rejtőzik külső és belső természetünkben és vannak utak, amelyek bizonyossággal tudnak segíteni, ha szakértő is kísér, támogat minket. Számomra a hozzám fordulók segítése, beavatása a lélek világába megtiszteltetés, Szolgálat, melyben a hiteles, tiszta közvetítés alapfeltétel.

Általam alkalmazott módszerek (bővebb leírásért kattintás a linkre):
Jungi analitikus pszichológiai tanácsadás
Relaxációs módszerek, autogén tréning 
Szimbólumterápiás, álompszichológiai tanácsadás 
Ősi gyógyító eljárások, rítusok, lélekutazás 
Viselkedéstréning, kommunikációs és konfliktuskezelési tanácsadás 
Játékterápiás, művészetterápiás módszerek 


Szakmai életutamról itt olvashat bővebben, a hivatalos önéletrajzom pedig itt látható.

Személyes hangvételű írásaimhoz ide kattinthat.  
 Kép forrása: energymuse.com