Oldalak

Szimbólumterápiás, álompszichológiai tanácsadás

A képek, szimbólumok és az álmok a lelkünk mélye, a tudattalan nyelvén szólnak hozzánk. A mélylélektan segítségével lefordíthatjuk önmagunk számára ezeket az üzeneteket. 
A belső képekkel, melyekkel dolgozunk, többféle módon kapcsolatba kerülhetünk. Lehunyt szemhéjunk mögött ellazult állapot közben is megjelennek, így egy szakember kísérése mellett biztonságos módon dolgozhatunk velük. Álmainkat feljegyezve olyan világ tárul föl előttünk, ami megmutatja rejtett vágyainkat, megoldásra váró külső-belső konfliktusainkat, kibontakozásra váró részeinket. Ha megértjük az álmok, belső képek üzenetét, saját lelki vezetésünkre hangolódva gazdagabbá válhat életünk, miközben izgalmas kalandban lesz részünk. Még az is előfordulhat, hogy kirándulást teszünk a mesék és az ősi történetek, mítoszok világába, hiszen az álmaink nemcsak a személyes életünkből táplálkoznak, hanem az emberiség közös kultúrkincseiből is.
A szimbólumokkal és álmokkal folyó lélektani munka javasolt azoknak, akik nyitottak a gazdag, bölcs tanításokat hordozó belső világra; akik elkötelezettek önmaguk fejlesztésében, és személyiségük kibontakoztatásában.

Kép forrása: skinnymom.com